Pages

About

Synopsis :

Just a simple person but sometimes crazy and funny, want make a little bit impact in life who can changes the world and don't judge me if you don't really know me !!~

Kenapa Marquis Faizal?

Marquis Faizal nama ni sejak sekolah MF gunakan dalam dunia siber ni, tak kira Facebook ke mana-mana Forum ke, mesti gunakan nama ni, diibaratkan sebagai nama pena MF didalam dunia siber.
Marquis adalah gelaran bagi golongan bangsawan dalam carta keluarga Diraja United Kingdom. Kerana keunikkan nama  tersebut maka lahirlah Marquis Faizal.

Serba Ringkas:

Sebenarnya MF seorang yang pemalu dalam segala hal, disamping gemar menggembirakan rakan-rakan dengan lawak yang sinis serta menjadi tempat rujukan rakan-rakan selain Tong Sampah segala permasalahan mereka. Disebabkan mahukan kelainan dan cabaran maka memutuskan diri untuk terjun ke bidang blogger ini! Selain membina diri menjadi lebih baik dan masih teramat-amat muda dalam bidang penulisan, apa yang dikongsi adalah buah fikiran serta pendapat sendiri berkaitan sesuatu perkara mahupun luahan hati sendiri.

Petikan Kegemaran:

"Tak de otak!"
"Macam Haram~"