Pages

02 March 2011

Friends


Dimulakan dengan Bismillah. Salam pada kalian semua~~
hola como estas? =)

sambil2 sibuk ngan Assignment, Presentation, Test and Quiz yang x henti2 menyerang sempat gak menaip tuk meredakan "pressure" nih..

hmm..xtaw la nak mula cemane eh, akhir2 ni aku rase cam terase jugak nak tacing lelebih xde la, aku nih bukan jenis suke tunjukkan emosi kat sume orang, nampak hepi je slalu tapi kat hati ni Allah je yang taw kan..

yela mane tak nye, bile time susah terhegeh2 la nak mintak tolong 2 la ni lah, bile senang pandang sebelah mate je kan,  xde plak nak ajak lepak ke p karoke ke haha melalut !!~

normal la kan, " kawan ketawa mudah dicari, kawan dikala menangis sukar dicari " 2 la yang aku rase skang nih, bukanlah aku nak mintak diagung2kan ke dijulang ke, salah ke kite usahe sendiri walaupun kite x mampu nak wat sesuatu perkara 2? " Try And Error " dari situ la kite boleh belajar kan?

aku dari kecik da rase hidup susah, boleh berdikari sendiri lagi, ape salahnya belajar berdiri kat kaki sendiri, sampai bila kite nak bergantung kat orang? 

bukan nak jadi sombong or ego ngan kepandaian or kebolehan aku, tapi aku pon ade " life " sendiri jugak, asyik nak tolong orang jek tapi diri sendiri? TERKAKAI~~

walaupon aku lagi tua, aku x mintak nak respect macam aku ni pakcik2 or makcik2 korang, plish la be matured k, mintak hormat sebagai seorang kawan da cukup, korang 2 mentah lagi wei, patut banyak lagi belajar, jangan jadi bodoh sombong ok!

kawan? huh tekanan~~ siyes la wei, sape2 pon xtahan la~~

" Give and Take"
 " what you give, you get back "

3 comments:

misyamissyou said...

haa..adik2 kt sne ke? haha..ko sound je dia..sng..

bile budak berkate-berkate said...

cubit jerk kalo nkal2 ngn abg..
hahaha..sengal yer idea..

Marquis Faizal said...

haha, yela adik2 sume huhu~~
cubit? masing2 da besa kan, xperlu la, haha~~