Pages

30 May 2011

Minggu Yang Meletihkan...

Assalammualaikum Sahabat2 Blogger Sekalian~
huh! lame da x update blog, berabuk sudah! haha~
minggu nih terase perit plak, kurang mase nak on9,
bukan ape, bz ngan part time nye, g majlis kawen nye lagik, huhu~





x sangke la 1st day part time aku kene keje 12jam! huh da mcm keje kilang rase nye~
mane x nye event tuh besar la jugak, Karnival Pendidikan Khas peringkat Segamat,
name pon special education, memang khas tok student2 yang kurang bernasib baek la..
tugas aku kene prepare tok karnival tuh n paling penting kene bungkus sume hadiah! tok depa sume..

memang terase lepak la ary tuh, lame sangat dah dok rehat kat rumah tibe2 p koje,
mg sengal2 badan dibuatnye haha!
tapi aku rase syukur sangat dapat join event tuh,
yela dapat gak aku sumbang something tok depa sume,

tersentuh tengok depa tuh...
walaupon ade kekurangan tapi dyeowg ade kelebihan dalam bidang lain,
such as mengurut, menyanyi, melukis, kraftangan n mcm2 la.
boleh dikatekan xde pade org normal mcm kite nih..hebat sangat ciptaan Allah!

tapi dalam kesedihan tuh aku EXCITED sangat2, mane tak nye,
kete yang aku nak dapat gak! Alhamdulilah syukur sangat2,
so skang nak kene jage kete 2 molek2, yela bulan2 kene bayar kan,
mestilah kene jage mcm jage bini org kate haha!
terase kekok bawak kete yg besar sket nih,
dulu asyik bawak kancil ngan viva jek hehe~

haaa xlupe gak Barca menang Champion League!
huhu memang terbaek la permainan dyeowg tuh!
aku salute sangat2, M.U terkakai beb,

majoriti bola didominasi oleh Barca, padan muke! hah
2 la ape2 pon jangan nak over confident sangat ye Fans2 M.U,
x semestinye main kat tanah air sendiri boleh bagi kelebihan,
ape2 pon strategi mau bagus! =)

ok la 2 cukup2 la membebel, tulis panjang2 pon lom tentu ade blogger nak bace heee =p

MF : Minggu nih BZ rewang umah cousin plak, hah jadual FULL!

4 comments:

alif haris said...

wah rewang ? wong jowo yo riko ?? hehe

bile budak berkate-berkate said...

boley tmpah ko rewang bile aq kawen t..
rjin ye dak nie..hehe

iekasub said...

kerete ape?? seronok nyee! :D
sini pon banyak rewang..jom kita tempuhi bersama. hak2!

HAFIZAL said...

ok lah tu kan.