Pages

17 May 2011

Syukur Alhamdulilah

Resah Gelisah selama ni dah terjawab, syukur ke hadrat ilahi.
Walaupon pointer menurun sket, skurang2 nye xde paper sangkut huh!



Assalammualaikum Para Sahabat~
Tak sangke la walaupon study main2 jek, boleh dapat keputusan camtuh~ haha
Mane tak nye, nak final time 2 la nak makan megi la, layan movie la, DOTA nye lagik!
huhu sungguh degil la ini budak, haha!


Tapi ape pon, aku syukur sangat2! dapat lah praktikel ngan tenang nye! hee =)
Thanks kat kawan2 yg banyak membantu, n x lupe jugak Pensyarah yang banyak menabur budi! 
Pada kawan2 yang gagal tuh, hope korang x putus ase la, nih x beerti korang gagal selamanya kan.
Banyak kan berusahe n berdoa okek! =)

Agak bosan jugak lah dok rumah jek, keje pon xdapat lagik, ish!
Lame lagik nak nunggu praktikel nye ha~
Mengadap pc je lah keje den, haha! leh betambah rabun pasnih huhu~
Oklah sampai kat sini je lah coretan kali nih~

Ape2 pon aku nak ucapkan "Selamat Hari Guru"
Tanpa Guru sapelah kite rite? =)


8 comments:

atien azierra said...

chayok MF..!! :p

khairunnisa ♥ said...

congrats :)

gadis bunga said...

aha . terus maju ke depan :)
go straight and dont belok belok . HOHO

Marquis Faizal said...

thx kawan2 hee =)

bile budak berkate-berkate said...

nmpkyer ko tlh mndahului aq ag,,
cpt giler da dpt result..prctical kat ne???

rafsam rasul said...

hahaha...biasa la 2 der..
kita sama...
pointer turun teruk gila..
ada satu c plak 2...
arghh...
hampeh...
sume nie gara2 DOTA....
adoiiii

Marquis Faizal said...

@bile budak berkate-berkate practical kat segamat jek =)

Marquis Faizal said...

@rafsam rasul lah yg ajak maen DOTA! ciss~ haha